Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 714 kJ / 2 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,64 g |
Tuky | 115,25 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 357,40 g |
Postup přípravy
Chutnou přílohou je dušený špenát, případně zadělávaný hrášek nebo fazolky.
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská bramborová pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7p
Moje poznámka
Staročeská bramborová pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7p
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 17 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 30 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 50 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 53 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 57 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
zadělávaný hrášek,
starocesky bramborak,
recepty ze staročeské kuchařky,
staročeské bramboráky,
přesbydlo,
jidla z brambor,
brambory muzika,
staročeská vánoční jídla,
recepty na pochoutky se špeclemi,
zadělávané fazolky,
bramborová jídla kuchařka,
bramborová gulášovka,
starocesky bramborak recept,
staročeské kuchařky recepty,
gugle,
recepty na staročeskou kuchyni,
staroceska panev,
staročeské bramboráky recept,
zadělávaný hrášek recept,
saročeská jídla z brambor
Suroviny:
brambory,
tvaroh,
vejce,
mouka hrubá,
sádlo,
cibule
Komentáře (6)
Vznik mouky sahá až do pravěku, kdy se za pomocí různých kamenů loupala zrna obilí za účelem mletí a získání mouky. V průběhu let se tato technika postupně zdokonalovala a vylepšovala.