Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,76 g |
Tuky | 35,48 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 39,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Moje poznámka
Bavorský knedlík od Lemarti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qk57
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 8 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
pajfalský knedlík,
bavorské kulaté knedlíky,
bavorsky knedlik,
bavorské houskové knedlíky,
bavorske knedliky,
bavorske knedliky recept,
bavorsky houskovy knedlik,
bavorský knedlík recept,
bavorský knedlík, recept,
palfajský knedlík,
pajfalský,
payfalský knedlík,
prave bavorske knedliky,
bajfalský knedlík,
pajfalské knedlíky,
pajfalský knedlíky,
pajfalský knedlík recept,
knedlík bavorský,
bavoráky recept,
recept na bavorské knedliky
Suroviny:
houska,
cibule,
česnek,
petrželka,
máslo,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (26)