Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,39 g |
| Tuky | 15,92 g |
| Vláknina | 152,68 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 131,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem namočené fazole slijeme a dáme vařit do čisté vody s pepřem, bobkovým listem a novým kořením. Solíme až po uvaření. 15 min před koncem přidáme nakrájené maso a klobásu.
Krok 2: Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme česnek a protlak. Restujeme asi 1 min a přidáme k fazolím. Zahustíme střídkou chleba a provaříme. Komu se to bude zdát řídké, může zaprášit moukou.
Krok 3: Dochutíme pepřem, chilli, příp. česnekem.
Krok 4: Z chleba odkrojíme vršek a vydlabeme střídku a krátce zapečeme v troubě. Naplníme fazolemi a můžeme podávat.
Zveřejněno 27. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní fazole v chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR0L
Moje poznámka
Pikantní fazole v chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NR0L
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 30 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fazole s chlebem,
fazole v chlebu,
pikantní fazole recept,
recept fazolovy do chleba,
kdy solime fazole,
bostonsky chléb,
recept fazole v chlebe,
mexické fazole s chlebe,
rozpuštěné syry v chlebu,
recept na mexické pikantní fazole
Suroviny:
fazole červené,
maso uzené,
klobása pikantní,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
chilli,
bobkový list,
koření nové koření,
sádlo,
chléb
Komentáře (21)
mate pravdu, vdyt dobry, vonavy zitny chleb, to je pohadka, ani se nemusi mazat. A tady v USA se dosti mizerne shani. Kdyz na tom obrazku vidim uz jen ten uriznuty vrsek, mam hlad. A ted do toho naprskaji nejakou blebtaninu, misto na talir.
https://www.tripadvisor.sk/LocationPhotoDirectLink...
http://www.schnitzel.sk/aupark-bratislava-fazulova...
Zda se , ze mit odlisny nazor na neco ci byt trochu kriticky se mezi Cechy nenosi, dotycny hrisnik je hned setren.
...nám kdesi pod Triglavem podali v bochníčcích gubovou juhu. Mně, který má z chleba nejraději kůrku, to přišlo jako neskonalé plýtvání, protože ta jedlá nádoba se fakt jíst nedala
No, byly tam (jako všude) i slepice... Takže možná, po několikeré recyklaci, ten boží dárek ve finále něco sezoblo
yanull:Já respektuji každý názor a nikomu to nenutím. Je to forma prezentace a vybrat si může každý. Jsou pekárny, které
pečou bochníky přímo k tomu účelu.Přece jsme dospělí a víme, že každému se líbí něco jiného.. Přeji krásný teplý nedělní večer.