Pikantní fazolky

Hella Kuchařka: Hella

Zeleninová jídla 5 názorů

Suroviny

1/2 sáčku mražených zelených fazolek
4 špekáčky
1 větší cibule
1 lžíce hořčice
2 lžíce sladkého kečupu
1 lžíce ostrého kečupu
2 dl piva (může být tmavé, nesmí být Plzeň, ta je hořká)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V míse promícháme mražené fazolky s kečupem, proužky cibule a hořčicí, nandáme do zapékací misky, nahoru rozložíme přepůlené a pokrájené špekáčky. Zalijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C až se okraje špekáčků opečou (asi 20 min ). Podáváme s chlebem.

Poznámka

Poměr hořčice a kečupů si zvolte podle chuti. Máte-li rádi ostré, můžete místo obyč hořčice použít francouzskou, ale i bez ní vám to protáhne krk.

Pokud použijete čerstvé fazolky, můžete je lehce předvařit, ale není to nutné, pěkně pak křupou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 111 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní fazolky

Tématické fráze: pikantní zelené fazolky naložené fazolky zavařené fazolky fazolky s kečupem naložené zelené fazolky jak udělat fazolky naložené fazolky recept naložené fazole červené fazolky buřty pivo,fazolky recepty z naložených fazolek fazolky ze strouhakou naložené fazole recept fazolky s párkem zelené fazolky naložené pikantní zelené fazolky recept pikantní červené fazole ostré fazolky nalozene fazollxy naložené recepty

Zapomněl/a jsem heslo