Pikantní fazolky

Hella Kuchařka:

Zeleninová jídla 5 názorů

54

Suroviny

1/2 sáčku mražených zelených fazolek
4 špekáčky
1 větší cibule
1 lžíce hořčice
2 lžíce sladkého kečupu
1 lžíce ostrého kečupu
2 dl piva (může být tmavé, nesmí být Plzeň, ta je hořká)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V míse promícháme mražené fazolky s kečupem, proužky cibule a hořčicí, nandáme do zapékací misky, nahoru rozložíme přepůlené a pokrájené špekáčky. Zalijeme pivem a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C až se okraje špekáčků opečou (asi 20 min ). Podáváme s chlebem.

Poznámka

Poměr hořčice a kečupů si zvolte podle chuti. Máte-li rádi ostré, můžete místo obyč hořčice použít francouzskou, ale i bez ní vám to protáhne krk.

Pokud použijete čerstvé fazolky, můžete je lehce předvařit, ale není to nutné, pěkně pak křupou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pikantní fazolky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pikantní zelené fazolky naložené fazolky zavařené fazolky fazolky s kečupem naložené zelené fazolky naložené fazolky recept naložené fazole červené fazolky buřty pivo,fazolky pikantní červené fazole jak udělat fazolky nalozene fazollxy naložené recepty naložené fazole recepty fazole s burty na pive fazolky s párkem zelené fazolky naložené kovbojske fazolky červené fazole pikantní pikantní zelené fazolky recept

Zapomněl/a jsem heslo