Hermelín s fazolovými lusky a domácím chlebem

hadikuze Kuchařka: hadikuze

Doba přípravy: 30 min. Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

fazolové lusky
špek nebo slaninu
Hermelín
cibuli
česnek
olivový olej
koření dle chuti
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Osmahneme slaninu, (špek), přidáme uvařené fazolové lusky, k tomu si v troubě ugrilujeme hermelín.

  2. Dáme hermelín do alobalu, přidáme česnek, koření dle chuti, cibuli, oliv. olej, a dáme zapéct dokud to nezměkne, cca na 20-30 min.

  3. Podáváme s domácím chlebem..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hermelín s fazolovými lusky a domácím chlebem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřové maso s fazolovými lusky recepty s fazolovými lusky hovězí maso s fazolovými lusky vepřové s fazolovými lusky kvaskovani recepty s fazolovimi lusky jídlo s fazolovymi lusky salát s fazolovými lusky vepřové s fazolovými lusky recepty vepřové maso s fazolovými lusky recept s fazolovymi lusky kuřecí maso s fazolovými lusky recepty ládi hrušky 9.3.2014

Zapomněl/a jsem heslo