Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvovo-zelný salátek

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 136 kJ /
271 kcal
Bílkoviny2,00 g
Tuky11,40 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy37,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeli nakrouháme, mrkev nahrubo nastrouháme a vše zalijeme zálivkou z oleje, octa a cukru. Krok 2: Pořádně promícháme a necháme v ledničce zhruba hodinku odležet.

Zveřejněno 29. 3. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Salatek je lehky, dobry pri dietach nebo jen tak na křoupání :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvovo-zelný salátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36pp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvovo-zelný salátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/36pp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ja som tiež dala balsamico,trošku arašidového oleja a citrón.Posypala som jarnou cibuľkou:-):yes:Jednoduchý šalát,ktorý vždy chutí:-p

Já teď na doporučení lékaře do všech syrových salátů začala používat bodlákový olej, je to prý jeden z nejkvalitnějších olejů hlavně ve studené kuchyni a má příznivé účinky zejména na cholesterol apod.Jinak ocet také jak Paprička balsamico, ale ;-):-p:-p:yes:

Když má někdo rád slané,tak si to asi osolí.:-K:yes:

A sůl se tam nedává:-?

Vitamíny se hodí se vždy.:yes: Dělám něco podobného, ale používám místo kvasného octa balsamico.;-)

Tématické fráze:
zelový salát s mrkví, zelnomrkvový salát, zelnomrkvovy salát recept, zelno-mrkvový salát recept, zelný salát s mrkví a křenem, křimický zelný salát, recept na zelno-mrkvový salát, mrkvový salátek, zelno-mrkvový salát, zelno-celerový salát recept, mrkvo zelný salát, zelový salát, zelový salát ze syrového zelí, mrkvovo celerový salát, mrkvový salát, zelný salat s mrkví, zelovo mrkvovy salat, bodlakovy olej, zelnomrkvový salátu, mrkvozelny salát

Suroviny:
zelí bílé hlávkové, mrkev, ocet, olej, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu