Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 272 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,50 g |
| Tuky | 45,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Jako přílohu jsem zvolila široké nudle.
Zveřejněno 30. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďobáčky se sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2lv
Moje poznámka
Ďobáčky se sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2lv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 5 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat domácí ďobáčky,
domácí ďobáčky,
jak udělat dobačky,
kde koupit ďobáčky,
dˇobačky,
recept s dobacky,
´dobačky,
ďobáčky složení,
ďobáčky cena,
ďobáčky-recepty,
recepty ďobáčky,
ďobáčky a recepty,
kalma recepty,
kalma dobáčky,
recepty s ďobáčkama,
dobaciky,
dobaciky recept,
ďobačky a těstoviny s houbami,
bulgur se syrovou omackou,
nachos se syrovou omackou
Suroviny:
ďobáčky,
cibule,
hrášek sterilovaný,
fazolky zelené,
smetana ke šlehání,
sýr niva,
sůl,
pepř
Komentáře (11)