Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 878 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny129,82 g
Tuky38,57 g
Vláknina16,89 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,20 g
Sacharidy129,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na jemné nudličky a zprudka je opečeme v pánvi na části rozehřátého oleje. Přidáme na jemno pokrájenou cibuli, a když začne sklovatět, přidáme i kari pastu (použila jsem kurkumu), sójovou omáčku a kokosové mléko. Krok 2: Vše promícháme, osolíme a necháme přejít varem. Potom do směsi přidáme kostičky papriky a mícháme, dokud směs nezhoustne. Krok 3: Na dno zapékací formy rozložíme nakrájené plátky ananasu, přidáme vrstvu masové směsi a vše zakryjeme plátky banánů smíchaných s jogurtem. Krok 4: Formu vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 20 minut dozlatova. Podáváme s rýží nebo s vařenými bramborami.

Zveřejněno 3. 4. 2010

Poznámka autorky jahoda

recepty.tukni.cz/

- něco lehčího, co muži moc nemusí

- neměla jsem doma ananas,použila jsem broskve, ale příště zkusím s ananasem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BrjQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BrjQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já mám kombinaci kuřecí plus ovoce moc ráda, s banánem jsem kdysi zkoušela plněný kuřecí závitek, bylo to neobvyklé, ale dobré.Jahodo:yes:

Jahůdko a kam teda jdeme? Myslím na tu jízdu?:-)):-))To si dám líbit;-):yes::yes:

Vypadá to tak moc dobře, že dávám obrovského bodíka, ukládám a příležitostně vyzkouším.:-*:yes:

Užasné:-O;-):-K:yes::yes:

díky, dnes jsem zkoušela poprvé kokosové mléko, protože manžel kokos nemůže ani slyšet, musela jsem pro něho najít něco jiného. Ale kokos. mléko super:-))

Taky jsem zkoukla obě jízdy...dřív bych jásala nad tou pánskou, dnes beru zavděk dámskou, dávám do pořadníku ;-):-8:yes:

tak som si pozorne precitala aj damsku jazdu aj pansku jazdu a asi sa pridam k panom....ale receptik je pre moju dceru ...ta by chodievala na take aj kazdy vecer

Tématické fráze:
frekvence 1 dámský klub recepty, frekvence 1 dámský klub, frekvence1 dámský klub recepty, krůtí nudličky, krůtí maso s ovocem, krůtí na ananasu, mail tukni.cz loc:cz, kruti maso na ananasu, krůtí nudličky recept, dámský klub frekvence 1 recepty, frekvence1 dámský klub, dámský klub frekvence 1, krůtí, krůtí plátek s kurkumou a s ananasem, pikantní krutí nudličky s hruškou, zapeceny kvetak damsky klub, krútí maso s ananasem, dámský klub frekvence, frekvence 1 dámský klub recept na beránka, krůtí nudličky s ananasem

Suroviny:
prsa krůtí, cibule, omáčka sojová, pasta kari, sůl, paprika čerstvá oranžová, mléko kokosové, ananas, banán, jogurt bílý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu