Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,71 g |
| Tuky | 11,31 g |
| Vláknina | 6,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 63,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Moje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 59 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 10 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 10 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 10 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 11 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
čína z hovězího,
čína z hovězího masa,
hovězí maso po čínsku,
čína z hovězího recept,
domácí vepřová konzerva,
hotovky recepty,
hovězi řezanka,
hovězí s cibulí čína,
nudle po čínsku,
řezanka z hovězího masa,
čína z hovězího nejlepší recept,
hovězí na cibuli po čínsku,
hovězí maso čína,
maso po cinsku,
recept na cinu z hoveziho,
recepty hovězí maso cina,
hovězí na cibuli čína,
domácí vepřové konzervy,
hovězí maso na čínu,
hovězí po
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
cibulka zelená,
omáčka sojová,
med,
cukr hnědý,
olej,
džus jablečný,
šťáva citronová,
česnek,
zázvor mletý
Komentáře (13)