Postup přípravy
Krok 1: Hranolky dáme na plech, pokapeme trochou oleje a pečeme cca 20 min.
Krok 2: Rybí prsty dáme na pánev a smažíme 5-10 min., poté podáváme.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Moje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 13 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 1 hodinou
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 13 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí prsty,
rybí prsty recept,
jak usmažit rybí prsty,
rybý prsty,
rybi prsty v troube,
jak dlouho se připravují rybí prsty,
výroba rybích prstů,
recept na rybi prsty,
rybi prsty na panvi,
rybí prsty recepty,
a dost rybí prsty,
recept rybí prsty,
jak se dělají rybí prsty,
rybí prsty pro děti,
rybi prsty priprava,
kvalitní rybí prsty,
strava pro roční děti recepty,
rybí prsty výroba,
priprava rybich prstu,
hranolky v troube
Suroviny:
rybí prsty,
hranolky,
tatarská omáčka,
kečup sladký
Komentáře (36)
Rybí prsty představují nejúčinější způsob, jak zužitkovat zbytky při výrobě rybího filé a pod. Slisované zbytky zabalené do strouhanky se chuťově vyrovnávají Rema plátkům. Když nejdou na odbyt, dají se koupit balíček (200g) ve slevách i za 10Kč.
Útěchou mi je, že dnes jsou k dostání opravdu dobré ryby (i když ne za levný peníz)
To je "recepis"
Já tu rybu měla docela ráda. Do té doby, než jsem si o ní něco zjistila. Prezentují to většinou jako mořskou rybu, přitom jde o sladkovodní rybu, která se pěstuje v nejšpinavějších řekách na světě v Hongkongu. Ryby jsou krmeny odpadem a nabývají na hmotnosti obrovskou rychlostí. Jejich maso není nic extra, jsou to jen rychle vyhnané tuky a vitamíny nemá skoro žádné.
Proto vám radím... raději přesedlejte na české sladkovodní rybky... například dravci jsou výborní... nebo naopak kvalitní mořské ryby, ale už nikdy pangas!!!
Tohle mi nepřijde proto ani trochu vtipné.