Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z červené čočky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie379 kJ /
91 kcal
Bílkoviny2,82 g
Tuky0,41 g
Vláknina4,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cervenou cocku proplachneme a dame do hrnce spolecne s pokrajenou paprikou, cesnekem a bramborou. Krok 2: Zalijeme zeleninovym vyvarem a nechame cca 10-15 minut varit (dokud nejsou brambory mekke). Krok 3: Pote rozmixujeme ponornym mixerem, dochutime soli, peprem a cervenou paprikou.

Podavame s kysanou smetanou.

Zveřejněno 23. 4. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Cervena cocka je na pripravu velice nenarocna lustenina, ktera je rychle uvarena, nemusi se namacet, nenadyma a obsahuje vysoky podil bilkovin.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ3r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ3r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Skvělá :-)

Už se dlouho chystám na úprevu červené čočky a tento receptík je mi inspirací:yes::-K:-p

Miluji červenou čočku ;-):yes: +

Hlavne je plna vitaminu, vlakniny, takze urcite doporucuji pri dietach...ta investice se vyplati. Pridavam i do zeleninovych polevek kvuli zahusteni a tajne tak do pritele dostavam lusteniny, aniz by o nich vedel :-D

Já mám též červenou ráda,je sice dražší,ale je opravdu jiná taková jemná,doporučuji určitě vyzkoušet.;-):yes:Dávám bod.

Já bych zkusila ráda a dokonce ji tady máme:-D, ale ta cena je děsná;-):yes::yes::yes:

Lucasinko:-K Ta vypada dobre!My cockovou strasne radi ale z cervene jsem jeste nezkousela:-8Ulozeno a bodik:-!:yes::-K

Tématické fráze:
polévka z červené čočky, polevka z cervene cocoky, thajská polévka z červené čočky, červena čočka doba vaření, polévka z červené čočky se smetanou, polévka s červené čočky, červená čočka polévka, jak dlouho se vaří cervena čočka, příprava červené čočky, recepty z červené čočky, vaření červené čočky, červená čočka příprava, polévka z červené čočk, polévka z červené čočky po thajsku, polévka z červené čočky recept, polévka z červené čočky s bramborami, doba vaření červené čočky, priprava cocky, červená čočka doba přípravy, červená čočka

Suroviny:
čočka červená, paprika čerstvá červená, brambory, česnek, vývar zeleninový, pepř, sůl, paprika čerstvá červená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu