Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrová omáčka 2

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lucineshka lucineshka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev dáme olej, necháme rozehřát a přidáme vejce. Krok 2: Usmažíme buličí oka, dáme na talíř. Krok 3: Osmažíme salám a přidáme sýr. Podlijeme vodou a přidáme koření. Promícháme. Krok 4: Hotovou omáčku přiložíme k vejcím. Podáváme s chlebem, ale i s bramborem.

Zveřejněno 26. 4. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrová omáčka 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8j6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sýrová omáčka 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8j6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Taky bych chtela privitat Lucinku:-K Je to holka sikovna, a takovych se tady uhnizdilo spousta, takze dal var a pridavej Lucinko. Mlade slecny, ktere umi varit a vari rady uz dnes moc nenajdes, takze jsi vazne sikulka a jen tak dal!! :-K:yes:

co jsou to buličí oka?:-p to jsou volská oka? vypadá to krásně:yes:
Svetlana: já se taky učila ruštinu, jak na střední tak na základce, měla jsem to ve volitelných předmětech, ono se to zase vrací zpátky a je o to zájem;-):-)

Lucko, taky to dělám podobně a máme to moc rádi...je bezva, že to umíš už teď...určitě to využiješ.:-)..víš co mně zaujalo v tvém profilu, že se učíš ruštinu:-O...to se teď nějak nenosí:-)...co tě k tomu vedlo?;-)

Jej, ta je krásně barevná:-):-K

moc vám všem děkuju :-)

:yes::yes:Lucinko-dávám ti bodíka , tak mladá a máš taky zájem o vaření i dobré nápady jen tak dále-bude s tebe určitě dobrá "kuchařinka";-);-)

Lucineshko, vítám tě v naší Topácké rodině v kuchyni a přeju ti, aby se ti tady líbilo jako nám. Jsi ještě školou povinná, ale k vaření máš jistě dobrý vztah a to je pro ženskou do budoucna dost důležitý, vždyť i láska prochází žaludkem ne:-?
Za omáčku ti dávám 1.boda:yes:

Tématické fráze:
sýrova omačka, syrova omacka recept, buličí oko, syrov omacka, sýrové omáčky, sýrová om, dobra syrova omacka, recept na syrovu omacku, sýrová omáčka s vajíčkem, buličí oči, ako pripravit syrovu omacku, syrová smetanova om, sýrova omáčka s vejcem, buličí oko recept, buliči oka, szrova omáčka, jak udelat bulici oko recept, bulíčí vejce, sýrová omáčka 2, sýrová omáčka s vodou recept

Suroviny:
vejce, sýr tavený, koření kari, sůl, pepř, koření čína, salám, olej,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu