Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety v pikantním těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 180 kJ /
282 kcal
Bílkoviny9,81 g
Tuky12,39 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy31,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience se v misce smíchají dohromady, do této směsi se naloží naklepané a posolené kotlety nebo kuřecí řízky a nechají se v chladu uležet. Krok 2: Smažíme na rozpáleném oleji do měkka.

Zveřejněno 4. 5. 2010

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpwl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpwl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-p:-*:yes:,,,,10

Šárko:-), jak jsem slíbila, tak jsem i udělala a bylo to výborné, s dovolením přidávám fotečku, bodíkovala jsem už minulý týden:yes:

Kedlubno, bezva recept, nakládané masíko je báječný a tahle směs na marinádu bude dóst dobrá:-pAsi to přijde na pořad o víkendu. Dávám ti 8.boda:yes:

:-p:yes:+

kedlubna....rada Ta vidim ;-)

Moooc pěkné:-p Už vím co budu o víkendu vařit. Masa není nikdy dost:-D

Recept moc hezký, fotka nádherná.:yes::yes::-K +

Vypadá to nádherně:-p:yes:

Šárko, hned zítra nakládám:-!:yes:

Šári - marinády na masíčko milujeme a tahle vypadá obzvlášť vypečeně :-D:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
vepřová kotleta v těstíčku, vepřové kotlety v těstíčku, kotlety, recepty kotlety, kotleta recepty, kotlety maso v těstíčku, kotleta recept, recepty kotleta, recept kotlety, recept kotleta, recepty na kotlety, těstíčko na maso, kotlleta vtesticku, kotletky v těstíčku, kotlety vtěstičku, recept na kotlety, maso v pikantním těstíčku, krémžské těstíčko, vepřová kotleta v těstíčku recept, vepřové maso v pikantním těstíčku

Suroviny:
kotleta, solamyl, vejce, protlak, hořčice kremžská, pivo černé, koření kotany bílý pepř s česnekem

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu