Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 254,68 g |
| Tuky | 457,56 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 949 mg |
| Sodík | 11,82 g |
| Sůl | 28,96 g |
| Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Moje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Nejnovější recepty
Šunkoflekozelo
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 25 minutami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 3 hodinami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 3 hodinami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Darina před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 4 hodinami
Tématické fráze:
párkový dort,
párkový koláč,
nejlepší štrúdl,
párkové rizoto,
recept na štrůdl,
párkový dort z listového těsta na slano,
péct na obráceném plechu,
párkový,
strudl s parecky,
párkový koláč na na plech,
parkový v listovém teste,
párkový na dorty,
párečky v listovém těstě,
párkovi dort recept,
štrůdl na slano s párkem,
recept na párkový okraj na pizze,
recept parkový koláč,
obrácený štrůdl,
listové těsto 15 ran,
koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny:
těsto listové,
párky,
sýr eidam,
vejce,
sůl
Komentáře (22)
P.S: Já ještě pod podobné náplně podmáznu hořčicí.
Jinak tě mezi námi vítám a ať se ti v naší Topkové rodině líbí