Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Video Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Cuketová krémová polévka s bramborami, česnekem a pažitkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Johanka128 30 min
Pečená krůtí prsa s teplým čočkovým salátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 veronicaskitchencz 90 min
Kuřecí prso ve smetanové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 terezicka1
Video Recepty z českých pohádek: Rohlíčky obzvláště vypečené z filmu Císařův pekař-Pekařův císař voní sádlem a chutnají skvěle
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici