Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Cuketová krémová polévka s bramborami, česnekem a pažitkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Johanka128 30 min
Pečená krůtí prsa s teplým čočkovým salátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 veronicaskitchencz 90 min
Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Kuřecí prso ve smetanové omáčce se špenátem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 terezicka1
Ricottové knedlíčky s pažitkou a teplým špenátovým salátem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Vareniste.cz 30 min
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější