Panenka jako špíz

Lenka Thomas Kuchařka: Lenka Thomas

Doba přípravy: 1/2 hodiny plus čas na odležení 4+ Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 vepřová panenka
2 středně velké cibule
cherry rajčátka
1 bílá paprika
4 PL slunečnicového oleje
koření 7 bylin
2 pórky (včetně zelené části)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na cca 2cm silné plátky, naložíme do oleje s kořením a necháme alespoň 2 hodiny v chladu uležet.

  2. Mezitím nakrájíme zeleninu na kostky. Poté napichujeme na špejle (použila jsem jednorázové dřevěné) maso s obměnou zeleniny.

  3. Do hluboké pánve stačí použít olej z naloženého masa a ze všech stran opéct. Podávala jsem s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Panenka jako špíz

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo