Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny s uzenou krkovicí a cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 5. 2019 21:03

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 285 kJ / 2 936 kcal
Bílkoviny172,68 g
Tuky72,27 g
Vláknina23,73 g
Cholesterol 734 mg
Sodík 4,76 g
Sůl11,24 g
Sacharidy389,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použila jsem pekáček, který je možný dát jak na vařič, tak do trouby, ale samozřejmě postačí i pánev a normální pekáč:-)

Přeji dobrou chuť :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

17. 5. 2019 10:49

Nelca777: Těstoviny budou určitě dobře chutnat i bez masoxu, když si vybereme kvalitní. Takže já raději kvalitní těstoviny v čisté vodě než tradiční česká "kolínka" v masoxu.

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 5. 2019 09:08

Nelca777: díky za vysvětlení;-)

Nelca777

17. 5. 2019 06:02

Jsem ráda, že moje těstoviny mají za jeden večer takových komentářů, to jsem ani nečekala :-D Nic si z toho nedělám, hlavně že tam ještě na porci mám. <3 :-D

zizala zizala (moderátorka)

17. 5. 2019 05:19

Nelca777: Normálně se zeptat znamená kritizovat? Odkdy?

Nelca777

16. 5. 2019 23:50

Simona Skolakova: Jaké nudličky? :-8 to je nastrouhaný sýr... Těstoviny mají mnohem lepší chuť když se vařily v tom bujónu. Taky ho necpu všude, ale jednou za čas se to nezblazní, kord když to chutná takhle dobře. Nebudu se tu obhajovat, prostě nám to doma takhle chutnalo a byl to velký rozdíl než kdybych těstoviny uvařila ve vodě. :-) Samozřejmě kdybych měla pravý vývar, určitě by to znělo lépe. Tak to nevarte a je to. Já nevím, proč má furt někdo s něčím problém. Já tu taky narážím na recepty které mi v některých věcech nesedí, tak si je upravím a nemám potřebu kritizovat. ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 5. 2019 22:38

Mne by zajímalo jaké těstoviny,ono je dnes vícero druhů,to že mají být více vaječné mi nestačí ,to můžou být i těstoviny jako zavářka do polévky,já bych to upřesnila ;-)no a ten masox mi tam taky nesedí,vždyť je tam pak tolik surovin,že se to jistě vše při pečení pěkně propojí;-)a na té fotce jako hlavní je co za nudličky??????Připadá mi to jak nalámané špagety;-)

Nelca777

16. 5. 2019 21:21

mimosa: protože jsem vzala největší hrnec tak aby to tam bylo cítit a nechci kvůli tomu dělat vývar. Klidně si to může každý udělat v čisté vodě, ale ono to nebude. ;-)

mimosa mimosa

16. 5. 2019 21:13

Proč masox? A ještě 2 kostky,vždyť sůl stačí a cibule,česnek a paprika to dostatečně ochutí,ne?Můj názor.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené těstoviny uzením co udělat z uzenou krkovicí testoviny s uzenou krkovici zapečené těstoviny s cuketou

Suroviny: masox, sůl, olej, těstoviny, olej, cibule, česnek, cuketa, krkovice uzená, paprika sušená sladká, sůl, šlehačka 33%, vejce, sýr gouda, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Zapečené těstoviny s uzenou krkovicí a cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wLq8