Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkovo-bramborová pomazánka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 10. 2013 12:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 009 kJ / 2 870 kcal
Bílkoviny56,94 g
Tuky282,09 g
Vláknina4,02 g
Cholesterol755 mg
Sodík1 261 mg
Sůl2,82 g
Sacharidy23,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

29. 10. 2013 21:09

Pomazánka se mi zamlouvá:-*Určitě bych si pochutnala:-p:yes::-K

Nikina

29. 10. 2013 19:36

Zajímavé a jistě velmi dobré :yes:

magdalenka

29. 10. 2013 12:02

Mám radosť, že aj takýto obyčajný recept zaujal...:-K (a afrikánky sa majú stále k svetu.;-))

rozmarynaH

29. 10. 2013 10:46

Dělám úplně stejně, jen bez brambor. Neumím si je tam dost dobře představit, ale fantazii a chutím se meze nekladou. Zajímavý recept:yes:

suslajda

29. 10. 2013 09:03

Nebylo by špatné mít jeden krajíc na talířku k snídani:-8:yes::yes:

yanull

29. 10. 2013 02:14

Dělám Magdalenko tuto pomazánku s bramborami i bez, ale pokaždé dávám ještě česnek ;-):-p:-K +15:yes:

dzungila

28. 10. 2013 22:52

Zajímavá pomajda. Takhle s bramborama neznám. Nezbývá, než vyzkoušet...;-):-p:yes:

zizala

28. 10. 2013 19:47

Pěkná pomazánka a s těmi krásnými afrikány docela provokuješ :-O:-S;-):yes:

magdalenka

28. 10. 2013 18:45

rebeka: presne tak, aj moja...

rebeka

28. 10. 2013 18:37

takovou nějakou podobnpou dálávala maminka, děkuju za připomenutí:-K:-)

Veronika.Hrozna

28. 10. 2013 17:20

magdalenka:Škvarky zaliate masťou,kolik myslíš ,že by to v tej chladničke vydržalo ? Iba vidím ,ako z toho trčí príborový nožík,aby nemusel zakaždým brať čistý zo šuplíčku.;-)

magdalenka

28. 10. 2013 17:17

jarka skrobakova::-D:-D:-D dík...

jarka skrobakova

28. 10. 2013 17:01

Magdalenko, tak to je něco:-!:-p Miluju škvarky. Máš krásné fotečky:-K . Sež... bych to i těma afrikánama. Vyzkouším +:yes::yes::-K:-p

magdalenka

28. 10. 2013 16:45

Kedysi sme doma chovali tiež prasa, komplet sa spracovalo. Takže aj oškvarky - dosť dlho vydržali v chlade, ale ku koncu to tiež nebolo "ono". Lepšie boli tie, čo boli zaliate masťou - neprichádzali do styku so vzduchom.
Keď teraz vyberiem z mrazničky, dám zohriať do mikrovlnky - zas sú "čerstvé" a voňavé. S čerstvým chlebíkom, cibuľou, horčicou .... báseň. Samozrejme, tie pomleté spracujem na pagáče a pomazánky, nezohrievam.

spagetka

28. 10. 2013 16:30

magdalenka: Magdi, škvarky jsem ještě nikdy nemrazila:-O:-O. No je to tím, že u nás taky nějak v lednici vysublimují do nenávratna :-D:-D:-D
Ale jen se chci zeptat - Je nutné škvarky mrazit, vždyť vydrží několik týdnů v chladu ne? Aspoň vím, že naši měli vždycky sádlák a škvarky ve sklepě a snad nikdy nebyl prázdný :-D:-D:-D
Jo moment, pomazku si uložím, zase změna s těmi brambory :yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborové pomazánka báseň magdalénka škvarková pomazánka s fazlemi škvarková pomazánka s bramborem oškvarková pomazánka škvarková pomazánka so zemiakom bramborová pomazánka jak mrazit škvarky pomazánka oskvarkova recept maminčiny receptypresne pagacky oškvarková pomazánka na chlebíčky škvarkovo česneková pomazánka pomazanka s oškvarků škvarková pomazánka mrazák pomazánka z oškvarků miran nám.hraničiarov skvarkova pomazanka bez oskvarkov recept pomazánka z oškvarků bravcova pomazanka mrazit škvarky

Suroviny: škvarky, brambory, vejce, cibule, okurky sterilované, sádlo vepřové, hořčice, sůl, pepř, pažitka

TopRecepty.cz

Škvarkovo-bramborová pomazánka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OGmQ