

Kuřecí tajemství
Suroviny
- 20 dkg nakrájené anglické slaniny
- 4 kuřecí prsa
- 20 dkg tvrdého sýra
- 5 vajec
- balíček mražené zeleniny
- 3 lžíce strouhanky
- sůl
- pepř
- petrželka
Postup přípravy receptu
Nastrouháme tvrdý sýr do misky, přidáme vejce, strouhanku, sůl , pepř, petrželku a zeleninu, promícháme.
Kuřecí plátky ještě podélně rozkrojíme na slabší plátky.
Vezmeme formu srnčího hřbetu a formu vyložíme anglickou slaninou, pak dáme plátky kuřecího masa a doprostřed vložíme nádivku. Maso a anglickou slaninu, která přečuhuje ohneme přes náplň a dáme péci.
Pečeme asi 25 minut. Podáváme teplé s bramborem či můžeme jako studený nářez.
Poznámka od kuchařky
Já jsem někomu formu půjčila tak jsem použila bábovkovou formu
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí tajemství
-
super sklidila jsem obrovský úspěch,použila jsem též bábovku
-
fakt dobry...urcite udelam zase... bodik.
-
Haní nádhera
-
Robila som obdobu, v rámci studeného pohostenia to malo úspech.+
-
Další výborný recept.Dávám do oblíbených a posílám bodík.Moc hezké,chválím.
-
Dnes jsem to udělal k obědu a přílohu jsem zvolil těstoviny . Omáčka je bešamelová a je to s tím velmi dobré! Hlavně to masíčko
-
nevymázavala jsem, a jde to ve skle, v keramice, v silikonu v teflonu...pekla jsem na plno asi 25 minut se zapnutým ventilátorem...ale záleží jak komu peče trouba
-
Moc pěkné
+
-
Hani, výborný nápad, vypadá to skvěle
, už mám recept v oblíbených a co nejdříve vyzkouším.
Posílám bodík
-
Hanulko
to vypadá tak mňam že budu muset co nejdříve vyzkoušet.A líbí se mi to v té bábovkové formě
.Jen mám otázku-mastíš něčím tu formu před vložením anglické a ještě podotázečku
lze dělat i v keramické formě a na kolik stupňů
pečeš? To se ale naotravuji viď?Díky
-
Tak to je bomba!
Bodík letí!
-
Také vypadá dobře
-
v té bábovce je to fakt efektní.