Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min
Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 thomassinno 90 min
Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 thomassinno 60 min