Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 992 kJ / 2 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,48 g |
Tuky | 99,31 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 358,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Qzp
Moje poznámka
Přílohové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Qzp
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
originální muffiny,
mandlové muffiny,
muffiny jako příloha,
muffiny originální recept,
nádivka do muffinů,
muffiny z nádivky,
nápady na muffiny,
recept na originalni muffiny,
recept na muffiny,
rohlíková nádivka do muffinů,
originální recepty na muffiny,
muffinů nadivja,
muffiny se sněhem,
nadivka do mafinu,
muffiny s nadivky,
muffiny ty nejlepší recept bramborovy,
nádivkové muffiny,
muffiny mandlové,
nádivka z muffinu,
rohlikove muffiny
Suroviny:
strouhanka,
vejce,
máslo,
mléko,
lupínky mandlové,
petrželka,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (20)
yanull, s tím sněhem máš pravdu, taky ho někdy dělám, je to nadýchanější