Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 493 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,87 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 31,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka slavnostní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO5
Moje poznámka
Žebírka slavnostní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lO5
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 2 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 2 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 4 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 4 hodinami
Tématické fráze:
srbské žebírko recept top recepty,
kančí žebra,
pecena kanci zebra,
kančí žebra recept,
výborný slavnostní oběd,
americká žebírka,
kančí žebra recepty,
srbské vepřové žebírko,
recepty kančí žebra,
recept kančí žebra,
recept na kančí žebra,
vepřová žebírka,
marinovaná žebra recept,
tipy na slavnostní oběd,
pečená kančí žebírka,
americká žebra,
kanci zebra-recepty,
marinovaná kančí žebra,
vepřová žebírka recept,
pečené kančí žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
banán,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
koňak
Komentáře (6)