Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Angreštová zmrzlina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 8. 2009 07:29

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 853 kJ / 443 kcal
Bílkoviny1,08 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy108,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Banán dávám kvůli zahuštění koktejlu a taky pro zmírnění "ostré" chuti angreštu. Džus používám tento : http://www.toprecepty.cz/recept/5946-angrestovy-dz...

Zmrzlina je kyselejší, ale osvěžující.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

6. 8. 2009 09:18

Vynikající kombinace je taky rebarbora - jahody :-p

spagetka spagetka

6. 8. 2009 08:55

Na tu zmrzku z rebarbory mám prima tip od kamarádky - přidejte k ní pár malin a budete překvapeni, jak je to skvělé - můj jazýček si to vychutnal :-p;-):-D

Jo ještě - Vašku, u nás mají angreštový 100% džus v Albertu a ve Sparu-Intersparu;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 8. 2009 08:53

Cathleen. Já vím a taky, že se neřeže, ale vylamuje. Já to napsal jako dotaz protože žena dělá pár skleniček marmelády ata je tak kyselá že se nám pusa až svírá. Používá jí jen jako přídavek do něčeho co zase kyselé není (je moc sladké)pro zvýraznění chutě a aby nedávala citrón nebo kyselinu tekutou nebo v prášku. Myslím již na příští rok, nebo znárodnit jednu sklenici už nyní. HI HI.

cathleen cathleen

6. 8. 2009 08:34

Vašku, rebarbora se sklízí do konce června (myslím), taky ji máme. Zmrzku z ní učo příští rok zkusím, ale právě proto, že je rebarbora tak kyselá, dám ji dohromady ještě s jiným ovocem. A určo ji předem trochu podusím...

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 8. 2009 07:56

Mám dost rebarbory na zahradě a ta je taky sakra-kyselá. To by asi taky šlo. Zkusit rozmixovat a scedit a uvařit. Co myslíš ?

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 8. 2009 07:53

Ten domácí jsem podle tvého nasměrování našel. Musím někoho zmalomocnit, aby mi ho natrhal. Ale koho. Všichni jsou líní a já nemohu. HI HI. Václav Nějak to zařídím.

cathleen cathleen

6. 8. 2009 07:51

:-)Dělám doma, dala jsem odkaz na recept. Angreštu se každý rok urodí hodně, trochu sníme čerstvého, ale zbytek je třeba zavařit. Kompot nikdo nejí, marmelád máme hodně, tak to řeším výrobou džusu. To je vlastně celé ovoce v tekuté podobě:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 8. 2009 07:46

Cathleen. Je to prima. Ale zatím jsem u nás nikde nenašel angreštový džus. (Č.B.) Kde ho scháníš ? +bodík

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zmrzlina recept výroba domácí zmrzliny recept na výrobu zmrzliny domácí vyroba zmrzliny recepty na výrobu zmrzliny výroba zmrzliny doma výroba zmrzliny recept výroba zmrzliny recepty strojek na výrobu zmrzliny recepty na domácí zmrzlinu výroba zmrzliny výroba džusu jak uvařit zmrzlinu jak zavařit angrešt vyroba domaciho dzusu recepty vyroba zmrzliny domácí zmrzlina recept recept vyroba zmrzliny recepty na výrobu domácí zmrzliny domaci vyroba dzusu

Suroviny: smetana, jogurt vanilkový, banán, džus angreštový, cukr

TopRecepty.cz

Angreštová zmrzlina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VP0X