Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová žebírka

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 4. 2009 22:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie26 788 kJ / 6 402 kcal
Bílkoviny156,71 g
Tuky569,40 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 9,39 g
Sůl22,10 g
Sacharidy161,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s čerstvým chlebem, zeleninovým salátem, jakýmkoliv dresinkem,hořčicí, tatarkou... Prostě co má kdo rád.

A hlavně splachujeme správně vychlazeným pivem!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

13. 2. 2012 16:16

Ač už tu váš recept je celkem dlouho, já ho našla až teď, ale zato jsem ho vyzkoušela okamžitě. Na rozdíl od vaší rady bych vynechala různé dresinky a hořčici, protože žebírka dle vašeho receptu jsou naprosto úžasná jen tak samotná. S manželem jsme se nechutně přecpali a myslím, že si to velmi brzy zopakujeme. Moc díky:-p.

TerezieS

9. 8. 2009 21:50

My to jedli přímo od autorky a byla to fakt dobrota :-p. Už chystáme odvetu ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 4. 2009 19:50

Eli, i já to plácám všechno dokupy:-)):-D Ale vloni jsem si koupila nějaké marinády v Penny, vím, že nějakou snad pivní a pikantní a byly skvělé. Ale většinou doma vždycky něco mám, jen kdyby to nebylo tak narychlo. Děcka vždycky zavolají, že odpoledne jdem na zahradu a já to teprve tahám z mražáku a nakládám a to je málo:-// Ale ani tak nikdy nic nezbyde, jó, vůně grilovaného masa se nedá ničím nahradit.;-)

Iljusa Iljusa

5. 4. 2009 09:46

:yes::-p

dzungila

4. 4. 2009 09:26

:yes: Super! Počasí k tomu přímo láká, co? :-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

4. 4. 2009 07:54

Už jsou taky naložený a dnes na chatě budou popravený. +bodík.

dzungila

3. 4. 2009 23:21

Já děkuji za pochvalu!:-D Krkovička na česneku u nás byla premiérově, ale určitě né naposledy!:yes:

Eliza Eliza

3. 4. 2009 23:17

Andrejko, zapomněla jsem pochválit fotky - měla jsem to v úmyslu!!:-) Takže dodatečně... :-)
A "vitanovou krkovičku na česneku" znám a používám, je moc dobrá...ta se jim povedla :-p.

dzungila

3. 4. 2009 23:04

Elizo, já jsem tu marinádu taky patlala jak mě to zrovna napadlo, ale ten medík na tom udělá ten správný karamelový šlem. Už aby bylo léto a vyzkoušíme to na grilu. Na dřevěném uhlí to bude ještě větší dobrota!:-p:-p:-p

Eliza Eliza

3. 4. 2009 22:56

Ráda zkouším nové marinády; zvlášť, když jsou tak precizně popsané jako tato :-). Někdy "naflákám" na maso co mi přijde pod ruku a výsledek je výborný (potom to složitě rekonstruuji a zapisuji pro příště), někdy přesně dodržím původní recept, který kdesi nebo komusi chutnal a také zapisuji...:-) No, receptů mám dlouhou sbírku a zdá se, že na některé ani nedojde, na to je jeden kuchařův život krátký...:-D Nicméně, medová žebírka vyzkouším, ukládám v oblíbené...

Bibinka Bibinka

3. 4. 2009 22:42

Jani, u nás by takové dlouhé kosti nezbyli, naše pidilidi by je ještě ohlodali ze všech stran, takže by zbylo jen takové kostní torzo.:-D:-)):-D
Jo, vypadá to velmi lákavě a tak ty žebírka brzy spáchám a to venku-já už se těšííííím:-);-)dávám bodíčka:yes::-p

dzungila

3. 4. 2009 22:37

Zdravím, Jani! Bylo to fakt obžerství!:-p:-p:-p Chtěla jsem to ještě vyfotit na talíři s těma všema ochucovadlama, ale z hladu, nebo spíš omámená vůní, která se bytem linula, jsem na to prostě zapomněla...:-)) Díky za bodíka!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2009 22:34

No, a teď jsem já zbrkloň teprve zaregistrovala, že to můžu dělat i v troubě. No, už ať je za náma tahle soutěž a pak tady taky vyfotím jen ty kosti!:-)):-D:-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 4. 2009 22:32

No, Andreo, už aby se grilovalo, bože, hned pak jdu na to!! Je prý to nezdravé, ale to mi je při pohledu na tuhle dobrotu úplně šuma fuk!!:-)):-D;-):yes: Plusííík!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinada na zebirka marináda na žebírka recept žebírka medová žebra medova marinada medová žebírka na grilu grilovaná vepřová žebírka marináda na grilovaná žebírka medová vepřová žebírka grilovaná žebírka na medu pikantní medová vepřová žebírka marinada na zebra marináda na žebírka pikantní medova marinada na zebra žebírka v marinádě grilovaná žebírka marináda na žebírka na gril žebírka marináda marinády na žebírka grilovaná žebra na medu

Suroviny: žebra vepřová, olej, med, hořčice plnotučná, kečup sladký, koření grilovací, koření krkovička s česnekem

TopRecepty.cz

Medová žebírka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lgvr