Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oprava sraženého krému

Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

14. 3. 2010 21:19

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

14. 2. 2015 09:03

Když se mi srazí krém tak ho krátce zahřeji v mikrovlnce a pak ho opět vyšlehám dohladka ;-)

Irrena Irrena

10. 2. 2015 10:51

Dneska poprvé vyzkoušeno, krém se podařilo perfektně opravit, ale cítím v něm dost ten ztužený tuk:-8

danami

5. 1. 2015 14:31

Jsem ráda, že se krémy daří napravit a přeji všem kuchařinkám a samozřejmě i kuchtíkům mnoho úspěchu i v novém roce 2015 :-*

Alachim

4. 1. 2015 15:15

díky za nápad,sražený krém byl mojí noční (a častou ) můrou ;-(, ale díky tomu to typu se už krému nebojím.

Iva

29. 12. 2014 18:36

neměla jsem v lednici ten tuk,tak jsem HOP NEBO TROP rozehřála čokoládu a : BINGO, krém se napravil taky :yes:

Daniela74

17. 12. 2014 15:59

Tak mi tento TIP právě krásně zachránil karamel. krém na vánoční rohlíčky :-K, díky moc. :yes:

Nadia

9. 12. 2014 03:05

Dekuji za vyborny napad. Delala jsem domaci medovnik a krem nevysel, az po Vasi rade byl a je perfektni. Nebude ostuda.
Zdravi Nadia - USA

bára

30. 7. 2014 16:55

no, ale řekněte mi, kdo má v lednici 100% tuk :-D já to docela švindluju a když se mi teda krém srazí, nasypu tam nějaký kousky, třeba namleté mandle a nic není poznat :-D ;-) vím, že to není úplně "košér", ale peču jen pro rodinu ke kafi ;)

sona51

24. 7. 2014 14:26

take se me srazil krem moc me to vadi:-(( :-//zatuhne bez oprav

Jarka

20. 4. 2014 22:26

Jupííí, karamelový krém pro zítřejší velikonoční koledníky zachráněn :-), krém jsem nahřála, opatrně párkrát s přestávkami promíchla šlehačem a je hladký :yes:.

spagetka spagetka

22. 2. 2014 16:58

Lenka (neregistrovaný/á): je to fakt o rychlosti, čí spíš pomalosti, náprava se povede, ale musí se to dělat opravdu velmi pomalinku, jak se zrychlí, je to špatně. Přečti si ostatní komentíky

Lenka

22. 2. 2014 16:54

tak jsem asi trdlo, ale můj krém je pořád na prd. Když přidám tuk, chvíli to vypadá líp a pak se to zase vrátí tam, kde to bylo. AAACHCH jooo!:-(

Jirka75

19. 1. 2014 11:43

Děkuji za skvělou radu, v pátek jsme dělali s manželkou dceři dort a samozřejmě se nám krém srazil. Vaše rada pomohla, krém zachráněný a oslava proběhla v sobotu bez ztráty kytičky.:-K

Tutu

22. 12. 2013 21:51

Trochu instantní krupicové kaše vše napraví a krém ještě zhoustne.:-))

Kucharinka

21. 12. 2013 23:12

Juchu ja byla na pokraji sil....Trozku ohrala a je to dobre akorat michat nez vychladne..
:yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém

Suroviny: tuk ztužený

TopRecepty.cz

Oprava sraženého krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w07g