Slaný závin ála Pizza

www.toprecepty.cz Kuchař:

Předkrmy 24 názorů

512
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Suroviny

1 listové těsto
Nyní v akci
4 lžíce kečupu
Nyní v akci
4 stroužky česneku
oregano
200g šunky
200g tvrdého sýra (eidam, cihla…)
1 konzerva sterilovaných žampionů
vejce na potření
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Listové těsto si rozdělíme na 2 díly a každý vyválíme. Oba pláty potřeme kečupem smíchaným s rozetřeným česnekem a okořeníme oreganem. Poklademe šunkou a posypeme na kostičky krájeným sýrem a žampiony. Opatrně stočíme do závinu a potřeme povrch vajíčkem.

  2. Pečeme nejlépe na pečícím papíru při teplotě 200 C dozlatova.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Slaný závin ála Pizza

  • Irule Irule

    :yes::-p dělávám, máme ji moc rádi. Dávám - kečup, šunku, cibuli, papriku, rajčata, sýr a koření na pizzu :-p:-p

    Odpovědět

  • gery gery

    Výborný je i s nivou a kukuřicí ;-):yes:

    Odpovědět

  • pavlik pavlik

    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-8:-8 doporucuji tento recept je strasne vyborny skuste ho taky udelat a uvidite facebook

    Odpovědět

  • Adrienkaaa Adrienkaaa

    Tak už se to dela v troube :) voni to! bude to mnamka :yes:

    Odpovědět

  • Verča Verča

    vypadá to moooc pěkně, určo udělám :)

    Odpovědět

  • Petra Petra

    To není sýrem,ale salámy,nejlepší je šunka není tolik mastná.

    Odpovědět

  • zavin vyzkoušen zavin vyzkoušen

    chutově vynikajici ale strašne mastny,dala jsem tam junior a vysočinu na kolečka steril žampiony,cibuli,trddy syr 30ti procentní.tak proč je to tak mastne nevíte?je nejaky syr ktery je mene tučny?diky

    Odpovědět

  • zavin zavin

    tak dnes jej vyzkoušim poprve,pak napiši jaky byl.;-)

    Odpovědět

  • finn finn

    Majka: tak. a když nemáme žampiony, tak tam dejte jiný houby, když nemáte houby, tak tam nedávejte nic.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    vladkamsv - prostě zvol dobu mezi tím - poznamenej si dobu,kdy je to syrové a kdy přesušené a zvol něco mezi - ona každá trouba peče jinak,nedá se to přesně napsat, chce to vlastní zkušenost, neboj, povede se :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • vladkamsv vladkamsv

    chci se zeptat asi trochu trapne, ale jak dlouho se ma přibližne péct? zase kdyz to tam mam chvili tak je to syrové, ale zase kdyz déle tak je to až moc vysušene.:-8

    Odpovědět

  • Majka Majka

    *-*-, já dávám taky občas kečup, co prostě zrovna mám doma a nemám s tím problém !!! A je mi celkem jedno, jestli se má něco dávat zásadně, nebo ne. Různé ingredience se dají zaměnit za podobné.

    Odpovědět

  • *-*- *-*-

    na pizzu kečup nepatří!!! zásadně protlak

    Odpovědět

  • Evka Evka

    Dobry vecer,chtela bych se tu jen zeptat na jak cca silny plat se ma to listove testo vyvalet,dekuji.

    Odpovědět

  • misicka misicka

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo