Ježci s dvojím krémem
Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Energie | 7 209 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 127,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 122,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2010 08:41
uloženo..a bodík
5. 5. 2010 21:22
Tak to by fakt chtělo foto!! Úžasný recept!
5. 5. 2010 20:47
Škoda, že není fotečka. Ale recept je hezký
5. 5. 2010 20:30
To by mohlo vypadat hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 8 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 10 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 10 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 13 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 19 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: dort ježek postup krémový dort ježek foto nepeceny jezci ježci z máslových sušenek dort ježek foto sušenky ježci cukrářský ježek ježci ze sušenek bílkový ježek jezky cukrarsky jezky cukrarsky ježek s krémem ježci sušenky bilkove ježci dort ježek fotografie nepečený krémový dort ježek máslovy jezek dezert ježek ježci desert recept na bílkové ježky
Suroviny: smetana ke šlehání, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, kakao hořké
Ježci s dvojím krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZkB
4 názory