Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 710 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,70 g |
Tuky | 36,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 108,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nad párou ve vodní lázni šleháme žloutky s cukrem do zhoustnutí a postupně přiléváme víno, poté odstavíme ze sporáku a za občasného míchání necháme vychladnout, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu, dáme do mističek a dozdobíme hrozny a čokoládou.
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZMP
Moje poznámka
Vinná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZMP
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 3 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 3 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 3 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 4 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 4 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 5 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 7 hodinami
Tématické fráze:
pěna z bílého vína,
viná pěna,
recept na vinnou pěnu,
top recepty vinná klobása recept,
viná pěna recept,
pena uslehana v páře,
jak ušlehat žloutky nad nad párou,
míchání žloutků ve vodní lázni,
nejlepší čokoládová pěna,
vinná pěna sladká,
čokoládová pěna s bílým vínem,
jak uslehat žloutky s cukrem nad párou,
jahodova pena nad parou,
vinná jahodová omáčka,
michani nad párou,
míchání žloutků ve vodní lázni do pěny,
recept-vinná pěna,
žloutková vinná pěna,
´vinná pěna,
pěna žloutek vino
Suroviny:
žloutek,
cukr,
víno bílé,
smetana,
víno hroznové,
čokoláda
Komentáře (11)
Jinak+