Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Moje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 19 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 8 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 11 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 11 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 12 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 13 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 13 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový bramborák,
salko recepty,
recepty-bramborák,
kynutý bramborák na plech do trouby,
kynutý bramborák na plech,
nejlepší bramborák na plech,
nejlepší kynutý bramborák,
bramborák na plech bez mouky,
bramborák z chleba,
bramboráky v troubě na plechu,
jednoduchý bramborak,
bramborák v troubě bez mouky,
patizon jako bramborak,
co uvařit z hokaida,
vynikajici bramborak na plech,
bramborak jako priloha,
jidla z cukyne,
bramboráky-recept,
bramborák v troubě na plechu,
jak ohřát uzené maso
Suroviny:
brambory,
chléb bílý,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (5)