Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Moje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 13 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno 24. 7. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Fitulka před 2 minutami
Olejový korpus na dort
Bonega před 12 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Fitulka před 21 minutami
Polévka z mrkvy (Horňácko)
Fitulka před 49 minutami
Lečo jako polotovar
Kaill před 10 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 11 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 11 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 12 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 14 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový bramborák,
salko recepty,
recepty-bramborák,
kynutý bramborák na plech do trouby,
kynutý bramborák na plech,
nejlepší bramborák na plech,
nejlepší kynutý bramborák,
bramborák na plech bez mouky,
bramborák z chleba,
bramboráky v troubě na plechu,
jednoduchý bramborak,
bramborák v troubě bez mouky,
patizon jako bramborak,
co uvařit z hokaida,
vynikajici bramborak na plech,
bramborak jako priloha,
jidla z cukyne,
bramboráky-recept,
bramborák v troubě na plechu,
jak ohřát uzené maso
Suroviny:
brambory,
chléb bílý,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (5)