Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 30 minut 1 porce Ryby 3 názory

Suroviny

300 g filet Nilského okouna
olej
brusinkový kompot
hladká mouka
hrubá mořská sůl
vejce
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filet z okouna naporcujeme na kostky přibližně stejné velikosti.

  2. V misce si uděláme těstíčko z jedné lžičky brusinkové marmelády, bílku a hl. mouky.

  3. Kostky okouna posolíme a napichujeme na špejli.

  4. Vzniklé rybí ražničí obalíme v těstíčku a vkládáme do rozpálené vyšší vrstvy oleje a smažíme.

  5. Podáváme s bramborami uvařenými ve slupce, které po uvaření nařízneme, vložíme klínek másla a posypeme čerstvě nasekanou petrželovou natí.

Poznámka

Rychlo-večeře pro syna - hodnoceno jako velmi jedlé. I pubescent má názor hodný pochvaly!!! Je to fakt blázen do ryb, kdybych to vzal a osmažil obalené v "térpapíru" tak si to bude pochvalovat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku

  • isindy isindy

    Colombo, moc hezké - výborná chuťová kombinace. Brzo vyzkouším :yes:

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Krása.:yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    To je ale úžasný nápad a krásná fotodokumentace :yes::-K. Představ si, že jsem toho okouna ještě nekoupila, ale zítra jedu do Kauflandu a tam ho bezpečně mají. Snad nezapomenu...:-8

    Odpovědět

Tématické fráze: okoun nilský recepty okoun nilský recepty okoun recepty úžasné ražničí recepty na okouna nilskeho okoun recept recept ražničí obalvany raznici obalované řažničí obalené ražničí recepty okoun nilský recept recept z okouna nilského

Zapomněl/a jsem heslo