Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňák a la žraso

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 8. 2010 12:26

Suroviny

Porce: 8 stejků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 268 kJ / 781 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zmizelo to tak rychle, že jsem to sotva vyfotil. Měl jsem narozeniny a všem moc chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Libor Tafat

23. 8. 2010 20:36

Pro drobka:Ahoj já miluju ryby ale moje žena moc ne takže ji tu rybu takhle mazlím.Díky za bodík.LT.:-)

Suvicka Suvicka

23. 8. 2010 17:28

Tak +4 :yes:, vsechno nejlepsi. :-K

Drobek Drobek

23. 8. 2010 15:54

Hezké, jen mně překvapuje to "Ztratí trochu rybiny". Proč? Vždyť tuňák se jí i syrový (sushi, sashimi), a rybami cítit není. Teda aspoň nemá být, když je ryba čerstvá, nebo aspoň čerstvě zmražená. Jak říká můj známý profesionální kuchař - když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí. A když je takhle čerstvá, nepotřebuje křehnout. Na grilu jí dělám jen aby okraje zbělaly, uvnitř musí zůstat růžová přímo do červena.
Bod ode mne tam máš.

Libor Tafat

23. 8. 2010 13:03

Moc děkuju a zase něco dodám.Hezký den.LT:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 8. 2010 12:52

Libore moc se mi líbí,že držíš slovo,uvařil,vyfotil a dal sem na topky receptík.Super:yes:+1
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2010 12:40

Libore, tak vše nejlepší k 38 narozteninám, vítám tě na topreceptech a ode mne máš k narozeninám první bod;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tunak sashimi tuňák recept sashimi recept recepty z tuňáka jak okořenit tuňáka tunak sashimi recept sashimi z tuňáka tuňák tuňák obecný recepty podkovy z tuňáka tuňák recepty tuňák obecný recept příprava zmraženého tunáka zmrazený tuňák maso recepty tunak jak okorenit recept zmrazeny tunak tunák podkova recept tuňák sashimi zmražený tuńák příprava tunáka

Suroviny: tuňák, brambory, smetana, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, citron, petržel, bazalka čerstvá, salát hlávkový, citron, ocet

TopRecepty.cz

Tuňák a la žraso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RPWL