Mražené fazolky
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to recept - nerecept, možno ho niekto nepozná a inšpiruje sa.
Skúšala som aj bez predvárania, ale myslím, že predvarené majú lepšiu chuť.
Kedysi som fazuľky zavárala do sladkokyslého nálevu, mrazenie mi však prijde jednoduchšie a menej pracné.
Fotku pridávam iba ilustračnú - zamrznuté vrecko nie je extra fotogenické.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 17:19
22. 10. 2023 13:31
22. 10. 2023 11:29
27. 7. 2013 13:23
27. 7. 2011 16:15
27. 7. 2011 16:05
27. 7. 2011 15:04
27. 7. 2011 14:26
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
27. 7. 2011 13:24
27. 7. 2011 13:04
Klariska:
27. 8. 2010 16:05
27. 8. 2010 15:58
27. 8. 2010 15:26
27. 8. 2010 14:52
27. 8. 2010 12:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 4 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 4 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 5 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Sušení zeleniny v troubě je skvělým způsobem konzervace. Podívejte se na náš videonávod
Další recepty
Tématické fráze: jak zamrazit fazolove lusky zamrazení fazolek zmrazování fazolek mrazene zelene fazolky jak zamrazit zelené fazolky mrazení fazolek jak zamrazit fazolky fazolove lusky mrazeni mražení zelených fazolek zmrazování zelených fazolek zelené fazolky mražení zelené fazolky mražené mrazení fazolových lusků jak zmrazit zelené fazolky jak mrazit fazolky mrazene zelene fazolky recept zamrazovani fazolek zamrazovani fazolek mražené zelené fazolky recepty jak mrazit zelené fazolky
Suroviny: lusky fazolové, voda,
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
19 názorů