Suroviny
Porce: cca 30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 269 kJ / 7 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,03 g |
Tuky | 383,49 g |
Vláknina | 40,83 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,67 g |
Sacharidy | 880,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Moje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vdolky naší holky
Martina S. před 36 minutami
Květákové placičky
Linova před 44 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 1 hodinou
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Ajfel před 1 hodinou
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
smyslnaorchidej před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
hlavek.lukas před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
1anoli1 před 2 hodinami
Letní moučník
Marcela0123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
brownies recept,
brownies,
brownies originál recept,
recept na brownies,
brounis,
brovnies,
recept brownies,
braunis recept,
brownis,
brownies na plech,
brownies bez mouky,
brawnis,
čokoládové brownies nejlepší,
brownie recept,
čokoládové braunis,
recepty brownies,
brownies recepty,
originál braunis recept,
čokoladove brounis,
brownies bez mouky recept
Suroviny:
máslo,
cukr,
vejce,
extrakt vanilkový,
kakao granko,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
semínka slunečnicová,
cukr moučkový,
kakao,
máslo,
mléko
Komentáře (12)
jakou má mít těsto konzistenci? Díky za odpověď