Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 391 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,52 g |
Tuky | 40,05 g |
Vláknina | 35,40 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 663,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: vše smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které rozdělíme na 2/3 a 1/3. 2/3 válíme plát a vložíme do vymazaného a vysypaného pekáče s vysokými okraji. 1/3 dáme do mrazáku.
Krok 2: Jablka vložíme na těsto, na to nasypeme vanilkový cukr a pak nalejeme kakaový pudink a pak našlehaný sníh.
Krok 3: Na konec nastrouháme těsto a dáme péct.
Krok 4: Upečeme do růžova.
Zveřejněno 19. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hraběnčin štrúdl trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x10z
Moje poznámka
Hraběnčin štrúdl trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x10z
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 36 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 41 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
hraběčin štrůdl,
štrůdl,
štrůdl recept,
štrůdl do pekáče,
hraběnciny řezy,
hrabetcin strudl,
štrůdl na pekáč,
hrabencin zavin,
hraběnciny rezy trochu jinak,
hrběnčin štrůdl,
recept na štrůdl,
nejlepší štrůdl,
rabenciny rezy,
štrůdl z cukety,
hrabecin štrůdl recept,
štrudl z pudinku,
hrabecin rez,
hraběnčin štůdl,
nejlepší štrúdl recept,
recept strudl
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice,
cukr moučkový,
mléko,
pudink kakaový,
bílek
Komentáře (6)