Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 47 470 kJ / 11 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 339,56 g |
Tuky | 586,52 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 3,84 g |
Sodík | 9,10 g |
Sůl | 22,45 g |
Sacharidy | 169,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krocan Ferdinand v pyžamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1pm
Moje poznámka
Krocan Ferdinand v pyžamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1pm
Nejnovější recepty
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 50 minutami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 14 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 23 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 39 minutami
Bramboračka
Susanna před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 2 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 2 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 3 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 4 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 5 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct krocana,
jak se peče krocan,
nadivka do krocana,
krocan na gril,
krocan na grilu,
krocaní maso,
příprava krocana,
krosan,
jak se dělá krocan,
jak dela krocan,
gril na krocana,
krocaní maso recepty,
videorecepty net,
jak udelat krocana,
divoký krocan recept,
krosan recept,
krosán recepty,
recept krocan v županu,
top nadivka do krocana,
krocan na slanine
Suroviny:
cibule,
rohlík,
smetana,
vejce,
ořech muškátový,
pepř,
maso uzené,
mandle strouhané,
slanina anglická,
krocan,
krocan
Komentáře (12)