Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 47 470 kJ / 11 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 339,56 g |
| Tuky | 586,52 g |
| Vláknina | 23,35 g |
| Cholesterol | 3,84 g |
| Sodík | 9,10 g |
| Sůl | 22,45 g |
| Sacharidy | 169,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krocan Ferdinand v pyžamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1pm
Moje poznámka
Krocan Ferdinand v pyžamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1pm
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 2 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 5 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 15 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové slzičky
malaneta před 2 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 53 minutami
Valašské frgály
Radimjumbo před 1 hodinou
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 2 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 2 hodinami
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 3 hodinami
Farářské řízky
Elliska4321 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct krocana,
jak se peče krocan,
nadivka do krocana,
krocan na gril,
krocan na grilu,
krocaní maso,
příprava krocana,
krosan,
jak se dělá krocan,
jak dela krocan,
gril na krocana,
krocaní maso recepty,
videorecepty net,
jak udelat krocana,
divoký krocan recept,
krosan recept,
krosán recepty,
recept krocan v županu,
top nadivka do krocana,
krocan na slanine
Suroviny:
cibule,
rohlík,
smetana,
vejce,
ořech muškátový,
pepř,
maso uzené,
mandle strouhané,
slanina anglická,
krocan,
krocan
Komentáře (12)