Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krůta s játrovo-mandlovou nádivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 5. 2010 21:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 303 kJ / 1 028 kcal
Bílkoviny52,90 g
Tuky34,71 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,65 g
Sůl3,85 g
Sacharidy120,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - děda žil dlouho v USA, kde je krocan či krůta tradičním jídlem na Vánoce, recept přizpůsobil zdejším surovinám

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

26. 12. 2017 19:02

ja106b: doplnila jsem, nicméně odpověď již máte :yes:

hosta hosta

25. 12. 2017 22:09

ja106b: oboje je možné - pokud dáte žloutky k rohlíkům a pak sníh, bude nádivka jemnější:-) - hlavně hodně mandlí, hodně osmažené cibulky

ja106b

25. 12. 2017 21:40

Jen dotaz, chci zítra péct? žloutky se davají do nádivky a bíky jako sníh? není uvedeno v receptu

Medrik

24. 12. 2015 15:14

Tak jsem se zase po dlouhé odmlce dal dopečené krůty.Doufám,že bude také tak pěkně do zlatova a hlavně křehoučká.Mňam.

cardanka

7. 5. 2010 00:17

isahu:-Ktak to tedy nemá chybu:yes::-pa 11.tého bodíka uděluji;-)

isindy isindy

6. 5. 2010 12:33

Lusinda79 - my jsme taky začínali se škrábanými játry, ale pohodlnost nás přivedla k tomuto "zlepšení" a vůbec to na chuti neubralo ;-):-)

Paprika Paprika

6. 5. 2010 10:38

Krasavice vypečená :-p :yes::yes::yes: Mandlovou nádivku miluju :-8:-8

pipre pipre

6. 5. 2010 09:49

Tak to musí být dobrota:yes:+8.

sebena sebena

6. 5. 2010 09:37

To musí být dobrůtka uplně si dokážu představit ty chutě:-O;-):yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 5. 2010 09:30

Tedy to musí být super:-p:-pukládám a dávám bod:yes::-K

Lusinda79

6. 5. 2010 06:24

Super-já osobně nepoužívám paštiku, ale naškrábaná kuřecí játra.Výborná je s bramborovou kaší a brusinkovou omáčkou.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 5. 2010 22:21

Nádhera:-p:yes::yes:

Patricie

5. 5. 2010 21:45

:-O To je krása:yes::yes:+

isindy isindy

5. 5. 2010 21:42

já se teď nemůžu ani hnout, mám za sebou www.toprecepty.cz/recept/11700-dasina-vinna-klobasa/ :-8...ale jinak - tohle je fakt nebe v hubě...děláme ji vždy na Boží hod, je to už taková rodinná tradice....mooooc dobrý, babička ji vždy vymazlí k naprosté dokonalosti.....

vybusna vybusna

5. 5. 2010 21:29

dobry boze...tak toto keby som tak teraz tu mala

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nádivka do krůty krůta recept recepty kruta krůta recepty krůta s nádivkou vánoční krůta s nádivkou vánoční krůta recept krůta vánoční krůta recepty pečená krůta s nádivkou krocan s nádivkou nádivka do kachny s jatry pečená krůta s mandlovou nádivkou mandlová nádivka recepty z krůty vánoční krůta recept jak upéct krútu nádivka krůta mandlová paštika recept vánoční nádivka do krůty

Suroviny: krůta, rohlík, vejce, smetana, vegeta, ořech muškátový, sůl, cibule, paštika játrová, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Krůta s játrovo-mandlovou nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOlK