Omacka k steakom

vybusna Kuchařka:

Omáčky 9 názorů

21

Suroviny

vypek z (po opekani steakov z akehokolvek) masa
grilovací horčice
sladka smetana
nakladaný zelený pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Po vybrati steakov do panvice vlozim lyzicu grilovacej horcice a zalejem sladkou smotanou (nieco medzi pol a deci). Rozvarim to a nakoniec pridam CL zeleneho korenia aj s nalevom.

  2. Podla potreby pridavam bud horcicu, alebo smotanu. Toto mnozstvo je tak na dve porcie.

Poznámka

skusala som to aj s kecupom, ale nechutilo nam to.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Omacka k steakom

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    osobne si myslim, ze piper je narecove slovo z vychodneho slovenska, ja osobne som ho do cias kym to nezacala zrazu tejaja pisat, nepoznala.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    zelený pepř jak kuličky tak i v nálevu má Kotanyi, Avokado i Vitana - já osobně nejradši Kotanyi a mají to v Albertu i v Kauflandu;-)

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ...vybusna, jsem asi opravdu natvdlá a strašně dlouho jsem přemýšlela co je to piper...tejaja tím myslí vlastně pepř - čierne korenie, že?...no asi ano...ale jak vlastně přišla na "piper"?...existuje takové slovo???...říkám, jsem fakt natvrdlá...:-(:-(

    Odpovědět

  • Semy.cz Semy.cz

    vybusna: aháá..tak už to chápu..:-)..no ale měla bych se stydět, za manžela slováka :-8 Vůbec mě to nedošlo..černé koření vím že je pepř a u tohodle mě to nenapadlo..:-D

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    :-O:-O Teda tak to se musím podívat v nějakém marketu, nejsem si jistá, že jsem to někdy viděla:-/

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    semy nie nie...tu doslo asi k tej cesko/slovenskej rozlisnosti jazykovej a doslo na ten tejajin piper;-)
    zelene korenie je zeleny pepr, keby som napisala nakladany zeleny piper asi by ste to pochopili hned:-D
    jana r. je to teda nalozeny zeleny pepr...normalne tie gulicky, v sladkokyslom naleve...ked prerhryznes, tak stipu. dostat ich v malych flastickach..ja tu mam nemecke kupovane tu, ale na slovensku som si ho kupila tusim v bille, alebo tescu..uz neviem presne kde. vkladam fotky

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Díky, Martino, taky mne to mohlo napadnout:-8

    Odpovědět

  • Semy.cz Semy.cz

    Jani zelené koření jsou bylinky ;-)
    Tady je odkaz na seznam bylinek a jejich použití:http://209.85.129.132/search?q=cache:eb8-vC1oFpIJ:...

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Nezdá se mi, že by to bylo nějak tmavé. Dobrý nápad s tou omáčkou, jen nevím, co je to nakládané zelené koření.:-?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: omáčky ke steakům steaková omáčka steakové omáčky omacka ze zeleneho pepre omáčka ke steakum omáčky ke steakům recept steaková omáčka recept steaky recepty hořčicová omáčka ke steakum hříbková omáčka ke steakům steakové omáčky recepty omáčka na zeleném pepři omáčka ke steakům recept omacka zo zeleneho korenia nakladany zeleny pepr omačka zeleny pepř steakové omáčky recept bylinky a jejich použití teplé omáčky ke steakům zelený pepř v nálevu

Zapomněl/a jsem heslo