Omacka k steakom

vybusna Kuchařka:

Omáčky 9 názorů

21

Suroviny

vypek z (po opekani steakov z akehokolvek) masa
grilovací horčice
sladka smetana
nakladaný zelený pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Po vybrati steakov do panvice vlozim lyzicu grilovacej horcice a zalejem sladkou smotanou (nieco medzi pol a deci). Rozvarim to a nakoniec pridam CL zeleneho korenia aj s nalevom.

  2. Podla potreby pridavam bud horcicu, alebo smotanu. Toto mnozstvo je tak na dve porcie.

Poznámka

skusala som to aj s kecupom, ale nechutilo nam to.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Omacka k steakom

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    osobne si myslim, ze piper je narecove slovo z vychodneho slovenska, ja osobne som ho do cias kym to nezacala zrazu tejaja pisat, nepoznala.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    zelený pepř jak kuličky tak i v nálevu má Kotanyi, Avokado i Vitana - já osobně nejradši Kotanyi a mají to v Albertu i v Kauflandu;-)

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ...vybusna, jsem asi opravdu natvdlá a strašně dlouho jsem přemýšlela co je to piper...tejaja tím myslí vlastně pepř - čierne korenie, že?...no asi ano...ale jak vlastně přišla na "piper"?...existuje takové slovo???...říkám, jsem fakt natvrdlá...:-(:-(

    Odpovědět

  • Semy.cz Semy.cz

    vybusna: aháá..tak už to chápu..:-)..no ale měla bych se stydět, za manžela slováka :-8 Vůbec mě to nedošlo..černé koření vím že je pepř a u tohodle mě to nenapadlo..:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    :-O:-O Teda tak to se musím podívat v nějakém marketu, nejsem si jistá, že jsem to někdy viděla:-/

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    semy nie nie...tu doslo asi k tej cesko/slovenskej rozlisnosti jazykovej a doslo na ten tejajin piper;-)
    zelene korenie je zeleny pepr, keby som napisala nakladany zeleny piper asi by ste to pochopili hned:-D
    jana r. je to teda nalozeny zeleny pepr...normalne tie gulicky, v sladkokyslom naleve...ked prerhryznes, tak stipu. dostat ich v malych flastickach..ja tu mam nemecke kupovane tu, ale na slovensku som si ho kupila tusim v bille, alebo tescu..uz neviem presne kde. vkladam fotky

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Díky, Martino, taky mne to mohlo napadnout:-8

    Odpovědět

  • Semy.cz Semy.cz

    Jani zelené koření jsou bylinky ;-)
    Tady je odkaz na seznam bylinek a jejich použití:http://209.85.129.132/search?q=cache:eb8-vC1oFpIJ:...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Nezdá se mi, že by to bylo nějak tmavé. Dobrý nápad s tou omáčkou, jen nevím, co je to nakládané zelené koření.:-?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo