Orlická štika podle svaté Anny

Kroupovka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M podle velikosti štiky Ryby 8 názorů

514

Suroviny

podkovy ze štiky
máslo
bylinková sůl
mletá uzená paprika
obalovací směs hraška
česnek podle chuti
2 velké cibule
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce štiky opláchneme vodou, lehce osušíme, pokapeme citronem a osolíme.

  2. Ze strany kde není kůže lehce posypeme červenou mletou paprikou s uzenou příchutí. Pokud ji nemáme (bývá k dostání na trzích) použijeme klasickou papriku.

  3. Stranu s kůží potřeme utřeným česnekem, a porci dvakrát obalíme v Hrašce.

  4. Rozehřejeme máslo s olivovým olejem a štiku osmažíme z obou stran.

  5. Hotovou rybu vyndáme na ubrousky a na zbylém olej zprudka orestujeme cibuli s plátky česneku. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Orlická štika podle svaté Anny

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: štika recepty stika recept štika podkovy recept na štiku podkovy ze štiky recept stika příprava štiky stika na masle štika na podkovy štika podkovy recept recepty štika recept na uzenou štiku uzení štiky recepty ze štiky jak udit stiku příprava štiky na uzení stika-recepty uzená štika stika recept podkovy recepty na štiku podkovy

Zapomněl/a jsem heslo