Orlická štika podle svaté Anny

Kroupovka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M podle velikosti štiky Ryby 8 názorů

514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

podkovy ze štiky
máslo
bylinková sůl
mletá uzená paprika
obalovací směs hraška
česnek podle chuti
2 velké cibule
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce štiky opláchneme vodou, lehce osušíme, pokapeme citronem a osolíme.

  2. Ze strany kde není kůže lehce posypeme červenou mletou paprikou s uzenou příchutí. Pokud ji nemáme (bývá k dostání na trzích) použijeme klasickou papriku.

  3. Stranu s kůží potřeme utřeným česnekem, a porci dvakrát obalíme v Hrašce.

  4. Rozehřejeme máslo s olivovým olejem a štiku osmažíme z obou stran.

  5. Hotovou rybu vyndáme na ubrousky a na zbylém olej zprudka orestujeme cibuli s plátky česneku. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Orlická štika podle svaté Anny

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo