Orlická štika podle svaté Anny

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 30 minut podle velikosti štiky Ryby 8 názorů

Suroviny

podkovy ze štiky
máslo
bylinková sůl
mletá uzená paprika
obalovací směs hraška
česnek podle chuti
2 velké cibule
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce štiky opláchneme vodou, lehce osušíme, pokapeme citronem a osolíme.

  2. Ze strany kde není kůže lehce posypeme červenou mletou paprikou s uzenou příchutí. Pokud ji nemáme (bývá k dostání na trzích) použijeme klasickou papriku.

  3. Stranu s kůží potřeme utřeným česnekem, a porci dvakrát obalíme v Hrašce.

  4. Rozehřejeme máslo s olivovým olejem a štiku osmažíme z obou stran.

  5. Hotovou rybu vyndáme na ubrousky a na zbylém olej zprudka orestujeme cibuli s plátky česneku. Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Orlická štika podle svaté Anny

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: štika recepty stika recept štika podkovy recept na štiku podkovy ze štiky uzení štiky recept stika příprava štiky stika na masle uzená štika štika na podkovy štika podkovy recept recepty štika jak udit stiku recept na uzenou štiku recepty ze štiky příprava štiky na uzení štiku na podkovy stika-recepty stika recept podkovy

Zapomněl/a jsem heslo