Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sezamová kuřecí prsíčka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 2. 2011 21:51

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 993 kJ / 715 kcal
Bílkoviny163,10 g
Tuky7,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

6. 2. 2011 15:32

:yes:;-) to je zajímavé;-):-K

misza misza

6. 2. 2011 12:51

:-*:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 2. 2011 10:24

pěkný receptík:-p;-)+1:yes:

isindy isindy

6. 2. 2011 01:35

ivulinko, to vypadá moc zajímavě :-O:-p

indulina28 indulina28

5. 2. 2011 23:40

HM MNAM MNAM,:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2011 22:33

Hmm, ta sezamová semínka, to je bezva!!:-*:yes:

drahulin drahulin

5. 2. 2011 22:19

Ivulinko,ukládám a určitě vyzkouším.:yes:Vypadá to moc lákavě.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso se sezamem kureci maso v sezamove kruste kuřecí prsa se sezamem kuřecí se sezamem kuřecí prsíčka recepty kuřecí maso v sezamu sezamová krusta kuřecí v sezamové krustě kuřecí maso obalene v sezamu kuře obalené v sezamu kuřecí řízek v sezamu kuřecí prsíčka kuřecí maso na sezamu kuřecí maso na sezamu kuřecí maso se sezamovým semínkem kuřecí prsa v sezamovém těstíčku kuřecí plátek se sezamem kureci rizky v sezamu kuřecí prsíčka se sezamem maso obalené v sezamu

Suroviny: prsa kuřecí, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, pepř, semínka sezamová, máslo, žampióny, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Sezamová kuřecí prsíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkQX