Kuřecí rarášci

libunna Kuchař:

Drůbeží maso 11 názorů

516
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Suroviny

1 kuře
2 vejce
100 ml piva
3 lžíce hladké mouky
1 polévková lžíce hořčice
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce solamylu
olej na smažení
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře zbavte kůže a vykostěte.

  2. Maso nakrájejte na menší kousky.

  3. Do mísy dejte 2 vejce, pivo, hořčici, sojovou omáčku, hladkou mouku, solamyl, trochu pepře a soli.

  4. Omáčku rozšlehejte vidličkou a nakrájené maso do ní naložte asi na 3 hodiny.

  5. Pak maso zprudka osmažte na rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou hranolky, krokety nebo vařené brambory.

Poznámka

Talíř ozdobte hlávkovým salátem, pokrájenou salátovou okurkou, rajčaty. Přílohu posypte pokrájenou jarní cibulkou.Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 400 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Kuřecí rarášci

  • zdenka zdenka(neregistrovaná)

    Lenkapytlova:podle mě bylo těstíčko moc řídké,přidala bych mouku nebo strouhaný sýr a oleje nemusí být kdoví kolik,vždyt´ se kousky otáčí :-)

    Odpovědět

  • hosta hosta

    lenkapytlova: možná jsi měla maso málo osušené

    Odpovědět

  • lenkapytlova lenkapytlova

    Žádám o radu . Hosté si objednali kuřecí rarášky, já je udělala podle tohoto receptu, ale těstíčko mi v tuku uteklo ( měla jsem hodně oleje a rozpálený) a já jsem vytahovala jen holé maso :-(

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    mooooc dobrý recept, děláme ho dost často:yes::yes::yes::yes: díky;-);-)

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Měli jsme v neděli k obědu, je to výborné, děti se jen olizovaly.:-p;-) Bodík letí

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka

    Skvělý nedělní oběd, bodík a fotka:yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Dnes bylo k obědu, musím pochválit:yes:jen jsem trošinku upravila - přidala jsem do směsi nakrájenou cibuli,grilovací koření,česnek, aby to bylo pro moje chlapy-uňo-fuňo:-! Bodík posílám také:-D

    Odpovědět

  • marta marta(neregistrovaná)

    Dělám úplně stejně, je to výborné:yes:

    Odpovědět

  • Jarca87 Jarca87

    Moc dobrý recept,dávám za1!:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Moc dobré :yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Libunnko, tento recept mi nějak utekl. Podobných receptů už tu pár je, ale líbí se mi. Jakmile má maso nějaký "řízkovitý" obal, tak jde vždycky u nás na dračku. Vyzkouším. ;-):yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo