Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,48 g |
| Tuky | 46,90 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,83 g |
| Sacharidy | 59,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Moje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 27 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
tousty recepty,
tousty recept,
tousty albert,
opečené tousty s kuřecí směsí,
tousty z hříbků,
smesi na tousty,
česneková toast,
topinky s česnekovou směsí,
hribkove tousty,
utopenci z časopisu albert,
recepty z časopisu albert utopence,
toustový chléb platek gr,
směs na tousty z hříbků,
toustyz hřibků,
albert recepty z časopisů tousty,
rychlá směs na tousty,
tousty se smesi,
toustový chleba se směsí,
žampionovo sýrová polévka
Suroviny:
chléb toustový,
cibule,
máslo,
žampióny,
solamyl,
smetana,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
česnek,
bylinky
Komentáře (17)