Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 807 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 1,29 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 25,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Moje poznámka
Zeleninová polévka s krupicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QA1G
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 14 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 57 minutami
Kure pecene
raelggg před 2 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 4 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 4 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 6 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 8 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 8 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s krupicí,
zahuštění polévky krupicí,
zahuštění krupici,
zeleninová polévka s krupicí a vejci,
zeleninová polévka,
jak zahustit polévku krupicí,
zeleninova polevka na masle,
polevka s krupici,
zeleninová polévka s krupičkou,
zelinova polevka,
zeleninova polevka zahustena krupici,
polevka zahustena krupici,
zeleninová polévka s krupicí3,
jak zahustit krupicí,
polévky recepty,
jak zahustit polévku,
zeleninová polévka recept,
zahuštování krupici,
polévka zeleninová s krupicí,
jak zahustit polevku krupici?
Suroviny:
mrkev,
celer,
nať petrželová,
kedlubna,
hrášek,
květák,
máslo,
masox,
sůl,
pepř,
vejce,
libeček,
máslo,
mouka hladká,
krupička
Komentáře (5)