Sladká krupice v trojobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 8,60 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 154,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept na toto jedlo by som zaradila medzi "rodinné striebro", nikde inde som sa s ním nestretla a spomenula som si na neho náhodou.
Môže byť, že ho poznáte pod nejakým iným názvom, my sme ho doma volali len "rizika"... (možno pôvodne to bola "grizika", gríz=krupica) Sporadicky nám to mamka robila na večeru, ako deti sme to milovali.
Je to naozaj jednoducho dobrota...a keď nás honí Mlsná...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 10:48
pecka
27. 12. 2017 12:17
zdenka mrázová: Stačí dať do vyhľadávača.
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
27. 12. 2017 11:29
nemůžu nikde najít recept na výrobu panko strouhanky.Nevíte někdo přesně z čeho se dělá. Já jsem koupila pytlík u vietnamců, obalila jsem v tom kapra a bylo to výborné, je však drahá.
5. 2. 2017 20:47
yanull:
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
5. 2. 2017 17:56
casino: Tento recept se chystám vyzkoušet též. Bude to experiment, ale protože doporučovanou strouhanku nemaje, odložila jsem si k tomuto účelu čtvrtku domácí vánočky, kterou jsem nechala usušit a rozmixovala. Mám i hostie, které používám k jednomu druhu cukroví, ale ty by se krapet prodražily, ale můžu jich jako pokus trochu použít a uvidím, jak se obojí osvědčí .
11. 1. 2017 11:25
I když je venku 15° pod mínusem, tak jsem krupici zatím ještě do tří vrstev nebalil, ale už mám nakoupeno (nééé že su v lihu)
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
6. 1. 2017 11:29
magdalenka: Ale možná by šlo ze staršího chleba ostrouhat kůrku a pak zbytek nastrouhat. A je to zdarma, jen tedy práce navíc s tím ostrouháním kůrky
6. 1. 2017 11:18
nanny: som na tom podobne.
6. 1. 2017 11:14
magdalenka: Dekuji ,tak to neni levna zalezitost a musim rict,ze jsem cele roky spokojena s obycejnou strouhankou
6. 1. 2017 10:33
nanny: citujem z obchodu s ázisjkými potravinami:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
6. 1. 2017 10:04
magdalenka: Muzu se zeptat,co to je Panko strouhanka?
6. 1. 2017 10:01
casino: teším sa na reakciu. Panko nepoužívam, zdá sa mi predražené.
6. 1. 2017 00:43
No, k osmažené krupici jsem se dopracoval přes polentu, ale v trojobalu jsem dělal pouze polentu
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
5. 1. 2017 16:15
To muze byt moc dobre.Tady se rika krupici ;grizmeel.Tak asi to bude ten griz-krupice.Ja mam strasne rada krupicovy puding.
5. 1. 2017 15:04
A vďaka za záujem, potešil ma.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 3 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladká tečka po štědrovečerní večeři: Dáte přednost muzice, cukroví nebo štrúdlu?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Trápíte se, čím překvapit na svatého Valentýna své milované? Již nemusíte. Sladká snídaně plná srdcí to řekne za vás
Další recepty
Tématické fráze: z čeho je panko strouhanka výroba panko strouhanky jak se dělá krupice hostie recept recept na výrobu panko strouhanky strouhanka panko výroba kruupice v trojobalu vyroba krupice panko strouhanka výroba jak vyrobit panko na strouhanku trojobalu strouhanka panko panko strouhanka jak vyrobit krupica recepty jak vyrobit panko strouhanka panko strouhanka domácí výroba z čeho vyrobená panko strouhanka jak se dělá sladká strouhanka jak se dělá strouhanka panko strouhanka recept z krupice recept na hostie
Suroviny: mléko, krupice, sůl, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka, vejce, strouhanka, cukr moučkový, skořice, džem meruňkový
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
20 názorů