Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoká konina nebo hovězí na žampionech

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

12. 11. 2010 14:41

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie5 225 kJ / 1 249 kcal
Bílkoviny245,79 g
Tuky15,77 g
Vláknina5,15 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 812 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy29,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dali jsme si s chutí, takové omáčky máme moc rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

4. 7. 2011 17:55

Bibinka::-8:-8:-8 je mi ctí:-8 to si ani nezasloužím:-8 zas takový fotograf nejsem:-):-8

Bibinka Bibinka

4. 7. 2011 17:52

rebeka:Rebíčku, máš to moc pěkné, tak jsem ti za odměnu dala tvojí fotku jako hlavní, je to hezčí, než ty moje;-)

rebeka rebeka

3. 7. 2011 13:35

Bibulko,nechala jsem se inspirovat tvým receptem:-K
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy;-),čímž ji tímto ještě jednou děkuji:-)
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto:-):-K

Silvie H.

24. 1. 2011 20:09

Díky za receptík,sice s hovězím,ale výborný!:yes::-p

Pajaska Pajaska

13. 11. 2010 00:38

No to může šmakovat.:yes: Sice koninu nejíme a nic proti ní a abych pravdu řekla, ani jí neseženu,leda salám,tak hovězí bude také dobré.:yes::-)

mysulka mysulka

13. 11. 2010 00:04

:-p:yes:vyzkouším z hovězího;-):yes::-K

Bibinka Bibinka

12. 11. 2010 22:30

Všem děkuji za pěkné komentáře:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2010 21:34

:-O:-p noo, jsem holt kanibal, no...:-/:yes::yes:

tejaja tejaja

12. 11. 2010 21:28

Bibinka, super :yes::yes::-D + 8

srettka

12. 11. 2010 19:59

zase chtěj zežrat konííčkááá bůůůůůééééé;-(
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám:-p;-)

Colombo65 Colombo65

12. 11. 2010 19:14

Konina - mňam !;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 11. 2010 18:48

+5:yes:za príma mňamku:-pkterou si ukládám:yes::-*
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý:-)

Bibinka Bibinka

12. 11. 2010 16:37

Pajajo, to bys mi udělala fakt radost-udělej, je to moc dobrý a dokonce i s tou rýží, dneska jsou knedlíky;-)

Pajaja

12. 11. 2010 16:33

Bibinko, tak to bude dobrota. Jelikož hovězí u nás vede na celé čáře a receptů z něj nikdy není dost, tak Tvůj recept ukládám a vyzkouším. :-O:yes: +2

Bibinka Bibinka

12. 11. 2010 15:47

Špagetko, myslíš jako já, proto jsem tam raději napsala i hovězí, ale jestli to bude co platné to ti nevím;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na žampionech konina hovězí krk na žampionech konina recepty hovězí guláš na žampionech recepty z konského masa hovězí medailonky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovezi na zampionech recept recept hovězí krk na žampionech hovezi hrudi na houbach hovězi krk na štavě dušené hovězí na žampionech hovezi platek na zampionech hovezi krk se zampiony hovezi na houbach kolik soli na hovězí krk konina na smetaně hovezi krk, zampiony recepty na koninu

Suroviny: maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Divoká konina nebo hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j8XP