Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 535 kJ / 2 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 510,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler.
Krok 2: Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 minut.
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Moje poznámka
Pikantní zavařená směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66L7
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 6 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 3 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 5 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 7 hodinami
Tématické fráze:
zavařená cuketa,
zavařená rajčata,
zavařená zelenina,
zavařene cibulky,
zavařené feferóny,
zavarena zeleninova smes,
zavarene feferonky,
zavařená cibulka,
cuketa zavarena,
zavařená čalamáda,
recept na zavařené feferonky,
zavařená zelenina pod maso,
zavařená masová směs,
zavařená zelená rajčata,
zeleninová směs zavařená,
zavařování cibulek,
rajčata zavařená,
cuketa zavařování,
zavarane baranie rohy,
zavarene rajcata
Suroviny:
beraní rohy,
feferonka,
cibule,
okurka čerstvá,
květák,
žampióny,
mrkev,
celer,
voda,
deko,
cukr,
ocet
Komentáře (11)