Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lenčino volské oko v mikrovlnce

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

13. 9. 2011 12:11

Suroviny

Porce: 1

Nutriční hodnoty

Energie1 466 kJ / 350 kcal
Bílkoviny41,36 g
Tuky19,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 606 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,82 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

15. 4. 2013 00:26

Taky možnost jak chytit salmonelu

Pan Pstruh

27. 3. 2013 19:56

Ing .Burdová csc: Ty seš taky asi vytaženej z trouby.l

zvědavec

10. 2. 2013 22:17

Ing .Burdová csc:Jak to víš??IKde je nějaká poblikace o tomto tvrzení?Dík

Ing .Burdová csc

10. 2. 2013 17:18

Mikrovlnným ohřevem masa vznikají karcinogeny (především d-Nitrosodienthanolamine). Mikrovlnné záření také způsobuje, že některé aminokyseliny v mléce nebo v potravinách se mění na karcinogeny. Dokonce i velmi krátké vystavování zmrzlé zeleniny mikrovlnnému záření před vlastním vařením mění její alkaloidy na karcinogenní látky, které vůbec nejsou vhodné ke konzumaci. Tyto tzv. volné radikály se tvoří v rostlinách a především v kořenové zelenině, vystavené mikrovlnám. Ničí se také vitamín C: u brokolice byla prokázána až 97% ztráta po vytažení z mikrovlnné trouby.

Nadja Nadja

30. 3. 2012 12:14

spagetka: špagi, tady to máš i bez tuku.

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2011 13:31

head chef:Přesně, nemusí se špinit další nádobí, z tohoto důvodu mě to zaujalo:-))

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2011 13:29

Bibinka:Měla jsem to na plný výkon, tedy 800 W

head chef head chef

13. 9. 2011 12:59

Tenhle způsob má výhodu v tom, že nemusíš špinit pánev. Je to rychlovka i s rychlým úklidem.:-)

spagetka spagetka

13. 9. 2011 12:52

lisdfh:tak to nemusím dělat v MW, na pánvi to zkontroluju líp a vím, kdy to je hotové

Bibinka Bibinka

13. 9. 2011 12:49

1974andrea:Andreo, na kolik stupňů jsi to ty 3 minuty vlnila:-?

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 9. 2011 12:48

1974andrea: ty jsi žena činu:yes:, to se mi líbí;-):yes:
hned vyzkoušet,vyfotit!!!super:yes:;-)

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2011 12:40

Tak jsem šla tuhle rychlovku hned vyzkoušet, přidala jsem si tam uzený sýr. Nechala jsem to v MW 3 minuty a i to je moc, žloutek už je suchý. Takže zkuste 2 min. a kdyžtak přidejte. Přidávám foto. Rychlovka výborná:yes:

head chef head chef

13. 9. 2011 12:40

Přesně tak, je třeba to průběžně kontrolovat. A záleží taky na výkonu mikrovlnky.

lisdfh

13. 9. 2011 12:37

Je třeba to kontrolovat a každý sám pozná, kdy už je to hotové. A

spagetka spagetka

13. 9. 2011 12:20

Na 5 minut? Není to moc?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: volské oko volské oko recept volské voko volský oko jak udělat volské oko volské oko z mikrovlnky volské oko v mikrovlnné troubě jak udelat vajíčka v mikrovlnce volské oko v troubě volske oko v mikrovlne troube volská oka v mikrovlnné troubě recept na volské oko volsky voko hemenex v mikrovlnce volska oka z mikrovlnky jak na volské oko jak se dělá volské oko volské oko mikrovlnka recepty volske oko volské oko z mikrovlnné trouby

Suroviny: vejce, šunka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Lenčino volské oko v mikrovlnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgQk