Ham and eggs

www.zarovi.cz Kuchařka:

Ostatní 6 názorů

59

Suroviny

100 g moravské uzené
troška oleje
4 vejce
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji z jedné strany opečeme moravské uzené.

  2. Otočíme jej a vyklepneme na ně vejce. Jakmile bílek ztuhne, odstraníme z plamene a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ham and eggs

  • Jakub Jakub(neregistrovaný)

    Wikipedia píše jasne hemenex zkomolenina slova ham and eggs. Apropo každý víme oč jde když se to napíše tak či tak.:yes:

    Odpovědět

  • Morrigen Morrigen(neregistrovaný)

    V několika českých hospodách jsem normálně viděla "Hemenex" neim proc kazdej kvuli tomu nazvu tak nadela... vzdyt je to upe jedno5

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Maslím že chuťově to nebude mít změnu ať je to napsané tak nebo tak, takže bodík:yes:

    Odpovědět

  • AngiS AngiS(neregistrovaný)

    Achjo..takový šťouralové.. Nechápu, proč by se to nemohlo psát i tak, jak je to tady.. Úplně klasicky Ham 'n' Eggs, tudíž na tom chybu fakt nevidím :-//

    Tak a aspoň vím, jak bude vypadat má zítřejší snídaně :-)):yes:

    Odpovědět

  • Aneta Aneta(neregistrovaná)

    píše se to takhle: Ham and eggs (sunka a vejce)...

    Odpovědět

  • borovec borovec

    :-p:-pŠkoda že nemůžu dát tři 1.Je to bašta.:yes::-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo