Dýňové zelí
Dýně hokaido se dá připravit na mnoho různých způsobů. Krom polévky, se z ní dá připravit i výborné dýňové zelí, které můžete použít jako přílohu k pečenému masu, nebo si ho dopřát jen tak, samotné.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 17:14
18. 11. 2019 16:13
12. 5. 2014 19:10
Dýni nastrouháme nahrubo,přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, pokmínujeme, podlijeme troškou vody a přidáme na másle (sádle) osmaženou cibulku, trochu octa dle chuti a sůl dle chuti. Dusíme do měkka (cca 20 min). Ve šlehačce rozšprudlovat hl.mouku a zelí zalít tak, aby hmota byla tak akorát - ani hustá ani řídká Kalorická bomba, ale SUPER
31. 1. 2013 23:27
19. 1. 2013 11:03
19. 1. 2013 10:58
Rozdíl mezi dýní Hokkaido a jinou dýní je v tom, že z dýně Hokkaido je zelí rychleji hotové, tedy pozor, aby se moc nerozvařila, já dělám většinou z máslové dýně a jde rovněž, ale jak píši - když jsem dělala z Hokkaido, byla jsem překvapena, jak rychle bylo měkké.
26. 3. 2012 07:24
25. 3. 2012 21:15
14. 11. 2011 09:03
13. 11. 2011 19:09
30. 9. 2011 10:29
29. 9. 2011 18:26
29. 9. 2011 18:11
Takže kľudne použi akúkoľvek tekvicu, bude to dobré
29. 9. 2011 17:15
máš další bodík ode mě,páč se mi ukrutně líbí ta barvička zelíčka
29. 9. 2011 14:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 13 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím se liší hokaido od jiných dýní a na co se nejvíce hodí? Proč se tato malá dýně stala královnou naší kuchyně?
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Další recepty
Tématické fráze: dýňové zelí recept na dýňové zelí dynove zeli recept dýňové zelí recepty zelí z dýně hokaido zelí z dýně zelí z máslové dýně recepty dýnové zelí dýňový zelí dinove zeli recept dýňové zelí dýnové recepty zamražená dýně dýňovézelí dýňová zelí dýně jako zeli recepty na dýňové zelí hokaido zelí dynove zeli dýňové zelí hokkaido
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, cukr, ocet
Dýňové zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmY8
22 názorů