

Dračí oko
Suroviny 6 porcí
- 6 větších plátků krůtích řízků
- 6 natvrdo uvařených vajec
- 15 dkg Mortadely (měkkého salámu)
- hořčice - zelený pepř (Edmond Fallot)
- sůl
- zelený pepř
- plátkový sýr
- bujón nebo vývar
- olej
Postup přípravy receptu
Krůtí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí Edmont Fallot, poklademe plátky salámu Mortadela, položíme celé natvrdo uvařené vejce a zabalíme do rolády. Upevníme párátky nebo omotáme nití.
Vložíme do zapékací mísy, podlejeme trochou vývaru a pečeme přikryté cca 25 minut, poté odkryjeme, položíme na každou roládu plátek sýra a dopečeme dozlatova cca 15 minut.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dračí oko
-
Recept se mi hodně líbí
a připravené jídlo vypadá hezky jedle
+8
-
A to já bych zase doma s tímto uspěla
-
Dráček má celkem zlověstný výraz, očka našikmo...
.
Může být dobré, ačkoli já bych s tím doma neuspěla - při té pracnosti... -
-
vypadá to pěkně+1
-
-
Vypadá to velice chutně
-
Tak to nemá chybu
super
+1
-
Šári, no že se taky ukážeš
A hned s dračiskem -
parádní receptík